50-70% -os energia megtakarítás

Energiamegtakarítás

Ne habozzon! Akár több százezer forint megtakarítás évente!

Napjainkban az egyik legbiztosabb, hogy az energiaárak stabilan és megállíthatatlanul emelkednek.
Akár új építkezéseben, akár meglévő ingatlanának hőszigetelésében gondolkodik éves szinten több száz ezer Ft-ot takaríthat meg! Egyedülálló szórt hab technológiánkkal akár 50-70%-os megtakarítást tapasztalhat téli fűtés és nyári hűtés számláján!

Autó10 év alatt ez egy közepes kategóriájú új autónak az ára amit egyszerűen elfüstöl a kéményen keresztül!

Arról nem is beszélve, hogy nem csak komoly pénzeket takaríthat meg hanem éves szinten 1-2 tonnával kevesebb szénmonoxiddal terheli meg környezetét!

Gondolta volna, hogy meglévő korszerűtlen hőszigetelésű ingatlanja esetében is a szórt hab technológia segítségével, olyan mértékben javítható házának hőszigetelése, hogy megújuló technológiák segítségével akár nullára csökkenthető energiaköltsége!

Ne habozzon!

Pontosabban az egész háza habozzon a hőszigeteléstől, és akár a következő hetektől nem a szolgáltatónak fizet vagyonokat, hanem a zsebében marad a megtakarítás.

Ajánlat kérése

Tájékoztató jellegű áraink:

3 cm 4 cm 6 cm
3290 Ft-tól
4190 Ft-tól
6190 Ft-tól

 

  • 3 cm megfelel: 7-8 cm jobb minőségű hagyományos szigetelésnek
  • 4 cm megfelel: 10-11 cm jobb minőségű hagyományos szigetelésnek
  • 6 cm megfelel: 15-17 cm jobb minőségű hagyományos szigetelésnek


Az árak tájékoztató jellegűek minimum 100m2-es felületre vonatkoznak. A kalkulációnk tartalmazza az anyagárat, a munkadíjat, a felvonulás (Budapest és Szeged 50 km-es körzetében) és az anyagmozgatás összes költségét, de függ a felületminőségétől, előkészítésétől, hozzáférhetőségétől. Nem tartalmazza az állványozást és az egyéb előkészítő munkálatokat, ha azok szükségesek.

Az áraink nettó árak, nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t!

wf      
     
wf      
wf      
     
     
     
     
     
     

Ennyire egyszerű?

Bisnode tanusitvany

Nyílászárók

Ajánlások

Tisztelt Jager Úr !

Az ecopur habbal történő tetőszigetelés jól vizsgázik. A hőmérséklet sokkal jobb a tetőtérben, mint a szigetelés előtt volt. A munkavégzés gyorsasága, kultúráltsága, valamint az a körülmény, hogy csak kívülről végezték a munkát - ugyancsak dícsérendő.


Fontos információk