Minden évben biztos hozam

Biztos hozamSzeretne egy biztonságos, stabil befektetést, ami minden évben egyre többet hoz Önnek?
Hallott már arról, hogy amit megtakarít az pontosan olyan mintha megkereste volna? Az Ön háza is pontosan egy ilyen befektetés! Ön befektet ingatlanának hőszigetelésébe, 5-6 éven belül visszakapja (megtakarítja) a befektetett tőkéjét és ezt követően az energiaárak folyamatos emelkedésével, egyre csak növekszik az a hozam amit a saját háza stabilan megtermel (megtakarít) az Ön számára.

És még egy jó hír! Ez mindaddig működik amíg használja a házát!

Hallott Ön már ilyen hosszútávon is stabil és biztos befektetésről?

Nincs befektetni való tőkéje?

Mi lenne, ha úgy gondolkoznánk, hogy nem a saját tőkéjéből, hanem más finanszírozási forrásból valósítjuk meg a beruházást (befektetését)? Ezt azért tehetjük, mert nagyon biztonságos és biztos megtérülésű befektetésről van szó.

Keresünk Önnek egy olyan forrást amivel megvalósíthatja beruházását, és a jelentkező energia megtakarításaiból pedig fizeti a havi részleteket.

Kell ennél jobb megoldás?

A megtermelt hozamból (megtakarításból) tudja finanszírozni azt a beruházást, ami külön befektetés nélkül megteremti az 50-70%-os folyamatos energiaköltség megtakarításainak az alapját!

Ne habozzon! Lépjen mihamarabb, hogy Ön is részese legyen élete egyik legbiztosabb befektetésének!

Ajánlat kérése

Tájékoztató jellegű áraink:

3 cm 4 cm 6 cm
3290 Ft-tól
4190 Ft-tól
6190 Ft-tól

 

  • 3 cm megfelel: 7-8 cm jobb minőségű hagyományos szigetelésnek
  • 4 cm megfelel: 10-11 cm jobb minőségű hagyományos szigetelésnek
  • 6 cm megfelel: 15-17 cm jobb minőségű hagyományos szigetelésnek


Az árak tájékoztató jellegűek minimum 100m2-es felületre vonatkoznak. A kalkulációnk tartalmazza az anyagárat, a munkadíjat, a felvonulás (Budapest és Szeged 50 km-es körzetében) és az anyagmozgatás összes költségét, de függ a felületminőségétől, előkészítésétől, hozzáférhetőségétől. Nem tartalmazza az állványozást és az egyéb előkészítő munkálatokat, ha azok szükségesek.

Az áraink nettó árak, nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t!

wf      
     
wf      
wf      
     
     
     
     
     
     

Ennyire egyszerű?

Bisnode tanusitvany

Nyílászárók

Ajánlások

Tisztelt Jager Úr !

Az ecopur habbal történő tetőszigetelés jól vizsgázik. A hőmérséklet sokkal jobb a tetőtérben, mint a szigetelés előtt volt. A munkavégzés gyorsasága, kultúráltsága, valamint az a körülmény, hogy csak kívülről végezték a munkát - ugyancsak dícsérendő.


Fontos információk