Nagyobb bevétel, csökkenő költségek

Nagyobb bevétel a mezőgazdaságbanA képlet nagyon egyszerű!
Minél kevesebb energiát fordít egy állat télen a testének a fűtésére, annál több energiát tud fordítani a testsúlyának a növelésére. Például egy megfelelően hőszigetelt disznóólban jobban híznak az állatok, mint amikor a mínuszokban dideregnek!
A mezőgazdasági területen kiemelten körülményes és költséges olyan épületek (pl.: palatető) utólagos hőszigetelése ahol a tartott állat, vagy tárolt termény esetében nem fordulhat mínuszokba a hőmérséklet.

Mezőgazdasági épületek hőszigeteléseAz ilyen épületek fűtés rásegítése igen költséges, ellenben szigetelése a szórt hab technológiával nagyon egyszerű és gyors, amellett, hogy a víz és páraszigetelés is megoldódik egyszerre.

A fűtési költségek csökkenésével azonnali megtakarítás, a jobban hízó állatokkal pedig nagyobb bevétele keletkezik. A hatás kettős! Plusz bevétele is lesz és még megtakarít is. Ez olyan mintha kétszeresen lenne plusz bevétele!

Ne habozzon! Kérjen felmérést és ajánlatot mihamarabb!

Ajánlat kérése

Tájékoztató jellegű áraink:

3 cm 4 cm 6 cm
2700 Ft-tól
3300 Ft-tól
4500 Ft-tól

 

  • 3 cm megfelel: 7-8 cm jobb minőségű hagyományos szigetelésnek
  • 4 cm megfelel: 10-11 cm jobb minőségű hagyományos szigetelésnek
  • 6 cm megfelel: 15-17 cm jobb minőségű hagyományos szigetelésnek


Az árak tájékoztató jellegűek minimum 100m2-es felületre vonatkoznak. A kalkulációnk tartalmazza az anyagárat, a munkadíjat, a felvonulás (Budapest és Szeged 50 km-es körzetében) és az anyagmozgatás összes költségét, de függ a felületminőségétől, előkészítésétől, hozzáférhetőségétől. Nem tartalmazza az állványozást és az egyéb előkészítő munkálatokat, ha azok szükségesek.

Az áraink nettó árak, nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t!

wf      
     
wf      
wf      
     
     
     
     
     
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
     
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.
     

Ennyire egyszerű?

Bisnode tanusitvany

Nyílászárók

Ajánlások

Az egykori kábelgyári nagycsarnok dilatációknál jelentkező beázási problémáit semmilyen korábbi, hagyományos (pl. bitumenes kátránypapiros) technológiával nem lehetett megszüntetni.


Fontos információk

Hírlevél

Aktuális információk akciókról, finanszírozásról, pályázati lehetőségekről

sysop@ecopur.hu