Nagyobb bevétel, csökkenő költségek

Nagyobb bevétel a mezőgazdaságbanA képlet nagyon egyszerű!
Minél kevesebb energiát fordít egy állat télen a testének a fűtésére, annál több energiát tud fordítani a testsúlyának a növelésére. Például egy megfelelően hőszigetelt disznóólban jobban híznak az állatok, mint amikor a mínuszokban dideregnek!
A mezőgazdasági területen kiemelten körülményes és költséges olyan épületek (pl.: palatető) utólagos hőszigetelése ahol a tartott állat, vagy tárolt termény esetében nem fordulhat mínuszokba a hőmérséklet.

Mezőgazdasági épületek hőszigeteléseAz ilyen épületek fűtés rásegítése igen költséges, ellenben szigetelése a szórt hab technológiával nagyon egyszerű és gyors, amellett, hogy a víz és páraszigetelés is megoldódik egyszerre.

A fűtési költségek csökkenésével azonnali megtakarítás, a jobban hízó állatokkal pedig nagyobb bevétele keletkezik. A hatás kettős! Plusz bevétele is lesz és még megtakarít is. Ez olyan mintha kétszeresen lenne plusz bevétele!

Ne habozzon! Kérjen felmérést és ajánlatot mihamarabb!

Ajánlat kérése

Tájékoztató jellegű áraink:

3 cm 4 cm 6 cm
3290 Ft-tól
4190 Ft-tól
6190 Ft-tól

 

  • 3 cm megfelel: 7-8 cm jobb minőségű hagyományos szigetelésnek
  • 4 cm megfelel: 10-11 cm jobb minőségű hagyományos szigetelésnek
  • 6 cm megfelel: 15-17 cm jobb minőségű hagyományos szigetelésnek


Az árak tájékoztató jellegűek minimum 100m2-es felületre vonatkoznak. A kalkulációnk tartalmazza az anyagárat, a munkadíjat, a felvonulás (Budapest és Szeged 50 km-es körzetében) és az anyagmozgatás összes költségét, de függ a felületminőségétől, előkészítésétől, hozzáférhetőségétől. Nem tartalmazza az állványozást és az egyéb előkészítő munkálatokat, ha azok szükségesek.

Az áraink nettó árak, nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t!

wf      
     
wf      
wf      
     
     
     
     
     
     

Ennyire egyszerű?

Bisnode tanusitvany

Nyílászárók

Ajánlások

Az egykori kábelgyári nagycsarnok dilatációknál jelentkező beázási problémáit semmilyen korábbi, hagyományos (pl. bitumenes kátránypapiros) technológiával nem lehetett megszüntetni.


Fontos információk