• Mobil: +36 70 622 4161
  • E-mail: kivitelezes@eupor.com
Tetőtér szigetelés
szórt poliuretán hab hőszigetelés
A tetőtér nyáron meleg, télen hideg, huzatos

Tetőtér szigetelés örök problémája a nyári felmelegedés és a téli hideg szeles idő. A hagyományos szigetelő anyagok rossz csatlakozási, illetve illesztési problémái, és kivitelezési hibái nem biztosítanak megfelelő hőszigetelést.Építkezés illetve felújítás során, a mai hőtechnikai elvárás szerint, 20-25 cm szigetelőanyag beépítése célszerű.

Ennek megvalósítása hagyományos technológiával akár felújításnál, akár új építésnél nagyon költséges (pl:szarufa magasítás, szerkezetmódosítás). Sajnos ennek következménye lehet az építménymagasság változása, amely már építési engedély köteles. A zárt cellás szórt poliuretán hab erre a problémára olcsó, gyors és hatékony megoldást biztosít. 8-12 cm vastagságban 20-30 cm jobb minőségű hagyományos szigetelésnek felel meg. Hozzátapad a szerkezethez kitölti a réseket, ezáltal megszünteti a huzatjelenséget, légtömören szigetel. Mellesleg statikailag is merevíti a szerkezetet. A kivitelezés egyszerű, csak a cserép bontásával megoldható.

Előnyök:

gyors kivitelezhetőség
belső lakótér érintetlenül hagyása
tökéletes légmentes zárás a szarufákhoz

lényegesen nagyobb hőszigetelő képesség
nem utolsó sorban a jelentős klíma és fűtés számla megtakarítás!

Tetőtér hőszigetelés akár utólag is kiváló paraméterekkel a belső tér bontása nélkül!

Ne habozzon! Kérjen felmérést és ajánlatot mihamarabb!

Tájékoztató jellegű áraink:

10 cm 3200 Ft-tól
15 cm 4650 Ft-tól
20 cm 6000 Ft-tól

Az árak tájékoztató jellegűek minimum 100m2-es felületre vonatkoznak. A kalkulációnk tartalmazza az anyagárat, a munkadíjat, a felvonulás (Budapest és Szeged 50 km-es körzetében) és az anyagmozgatás összes költségét, de függ a felületminőségétől, előkészítésétől, hozzáférhetőségétől. Nem tartalmazza az állványozást és az egyéb előkészítő munkálatokat, ha azok szükségesek.

Az áraink nettó árak, nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t!