Hőszigetelő rendszerek

Hőszigetelő rendszerekKorunk ház és lakástulajdonosainak, és az új építkezést tervezőknek is az egyik legfontosabb célja az energiaköltségek jelentős csökkentése.

Egy jó hőszigetelésű épület a rezsi kiadásunk jelentős részét képes megtakarítani a számunkra.

Ha már hőszigetelésre adjuk a fejünket, nem kis feladat a hőszigetelő rendszerek közötti választás. Számtalan szigetelő rendszert kínálnak a piacon az olcsó megoldástól a prémium kategóriáig.

Az olcsó hőszigetelő rendszerek esetében nagy a csábítás, de ha végiggondoljuk azt hogy mind az olcsó, mind a drágább szigetelő rendszer esetében az elsődleges szempont a tényleges energiamegtakarítás.
Egy drágább azonban nagyobb energiamegtakarítással bíró hőszigetelő rendszer jobb befektetés mint egy olcsóbb de rosszabb paraméterekkel rendelkező szigetelő rendszer.

A hőszigetelő rendszerek többsége nem használható univerzálisan.
Éppen ezért cégünk a hab szigetelési technológiát választotta ami minden feltételnek megfelel a hőszigetelő rendszerek között.

Tudjon meg többet az általunk használt szigetelő rendszerről! >>>

Ennyire egyszerű?

Bisnode tanusitvany

Nyílászárók

Ajánlások

Az egykori kábelgyári nagycsarnok dilatációknál jelentkező beázási problémáit semmilyen korábbi, hagyományos (pl. bitumenes kátránypapiros) technológiával nem lehetett megszüntetni.


Fontos információk