Hőszigetelő rendszerek

Hőszigetelő rendszerekKorunk ház és lakástulajdonosainak, és az új építkezést tervezőknek is az egyik legfontosabb célja az energiaköltségek jelentős csökkentése.

Egy jó hőszigetelésű épület a rezsi kiadásunk jelentős részét képes megtakarítani a számunkra.

Ha már hőszigetelésre adjuk a fejünket, nem kis feladat a hőszigetelő rendszerek közötti választás. Számtalan szigetelő rendszert kínálnak a piacon az olcsó megoldástól a prémium kategóriáig.

Az olcsó hőszigetelő rendszerek esetében nagy a csábítás, de ha végiggondoljuk azt hogy mind az olcsó, mind a drágább szigetelő rendszer esetében az elsődleges szempont a tényleges energiamegtakarítás.
Egy drágább azonban nagyobb energiamegtakarítással bíró hőszigetelő rendszer jobb befektetés mint egy olcsóbb de rosszabb paraméterekkel rendelkező szigetelő rendszer.

A hőszigetelő rendszerek többsége nem használható univerzálisan.
Éppen ezért cégünk a hab szigetelési technológiát választotta ami minden feltételnek megfelel a hőszigetelő rendszerek között.

Tudjon meg többet az általunk használt szigetelő rendszerről! >>>

Ennyire egyszerű?

Bisnode tanusitvany

Nyílászárók

Ajánlások

Az egykori kábelgyári nagycsarnok dilatációknál jelentkező beázási problémáit semmilyen korábbi, hagyományos (pl. bitumenes kátránypapiros) technológiával nem lehetett megszüntetni.


Fontos információk

Hírlevél

Aktuális információk akciókról, finanszírozásról, pályázati lehetőségekről

sysop@ecopur.hu