Nyitott cellás szórt poliuretán habok

Nyitott cellás hőszigetelőA nyitott cellás szórt uretán hab elsősorban a a szálas hőszigetelő anyagok (üveggyapotok, kőzetgyapotok) kiváltására alkalmas. Nyitott cellás szerkezete miatt nem terhelhető, nedvességtől óvni kell és párazáró fóliával kell védeni a páradiffúzió ellen.

A két komponens szabályozott, gépi összekeveréséből előállított, nyitott cellás, félmerev poliuretán lágy hab hőszigetelő rendszer. A folyékony keverék szórással történő felhordása után pillanatokon belül látványosan önmaga 120-szorosára duzzad; mindezt környezetsemleges módon kizárólag saját víztartalmával, mint hajtóanyaggal éri el. E nagymértékű felfúvódás példátlanul alacsony, 8 kg/m3 körüli beépített sűrűséget eredményez. A hab kifejlődés közben hozzáragad az aljzathoz és a határoló szerkezetekhez, légzáró réteget alkotva azokkal együtt. A kész hab légiesen könnyű, kellemesen bársonyos tapintású hőszigetelő anyag.

A nyitott cellás szerkezete miatt beltérben használható, csekély sűrűsége és nagyon alacsony nyomószilárdsága folytán nem terhelhető hőszigetelés. Elsőrendűen alkalmas fa- vagy fémvázas könnyűszerkezetes családi házak és egyék épületek tartóváz közötti hőszigetelésére, valamint tetőtér-beépítések szarufák közötti hőszigeteléseként, de alkalmazható szerelt válaszfalak szigetelésére is.

Ajánlat kérése

Tájékoztató jellegű áraink:

3 cm 4 cm 6 cm
3290 Ft-tól
4190 Ft-tól
6190 Ft-tól

 

  • 3 cm megfelel: 7-8 cm jobb minőségű hagyományos szigetelésnek
  • 4 cm megfelel: 10-11 cm jobb minőségű hagyományos szigetelésnek
  • 6 cm megfelel: 15-17 cm jobb minőségű hagyományos szigetelésnek


Az árak tájékoztató jellegűek minimum 100m2-es felületre vonatkoznak. A kalkulációnk tartalmazza az anyagárat, a munkadíjat, a felvonulás (Budapest és Szeged 50 km-es körzetében) és az anyagmozgatás összes költségét, de függ a felületminőségétől, előkészítésétől, hozzáférhetőségétől. Nem tartalmazza az állványozást és az egyéb előkészítő munkálatokat, ha azok szükségesek.

Az áraink nettó árak, nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t!

wf      
     
wf      
wf      
     
     
     
     
     
     

Ennyire egyszerű?

Bisnode tanusitvany

Nyílászárók

Ajánlások

A földeáki baromfitelepünkön 600 méternyi termálvezeték hagyományos,szálas szigetelése miatt két baromfinevelő épület fűtését nem tudtuk hatékonyan megoldani


Fontos információk