Nyitott cellás szórt poliuretán habok

Nyitott cellás hőszigetelőA nyitott cellás szórt uretán hab elsősorban a a szálas hőszigetelő anyagok (üveggyapotok, kőzetgyapotok) kiváltására alkalmas. Nyitott cellás szerkezete miatt nem terhelhető, nedvességtől óvni kell és párazáró fóliával kell védeni a páradiffúzió ellen.

A két komponens szabályozott, gépi összekeveréséből előállított, nyitott cellás, félmerev poliuretán lágy hab hőszigetelő rendszer. A folyékony keverék szórással történő felhordása után pillanatokon belül látványosan önmaga 120-szorosára duzzad; mindezt környezetsemleges módon kizárólag saját víztartalmával, mint hajtóanyaggal éri el. E nagymértékű felfúvódás példátlanul alacsony, 8 kg/m3 körüli beépített sűrűséget eredményez. A hab kifejlődés közben hozzáragad az aljzathoz és a határoló szerkezetekhez, légzáró réteget alkotva azokkal együtt. A kész hab légiesen könnyű, kellemesen bársonyos tapintású hőszigetelő anyag.

A nyitott cellás szerkezete miatt beltérben használható, csekély sűrűsége és nagyon alacsony nyomószilárdsága folytán nem terhelhető hőszigetelés. Elsőrendűen alkalmas fa- vagy fémvázas könnyűszerkezetes családi házak és egyék épületek tartóváz közötti hőszigetelésére, valamint tetőtér-beépítések szarufák közötti hőszigeteléseként, de alkalmazható szerelt válaszfalak szigetelésére is.

Ajánlat kérése

Tájékoztató jellegű áraink:

3 cm 4 cm 6 cm
2700 Ft-tól
3300 Ft-tól
4500 Ft-tól

 

  • 3 cm megfelel: 7-8 cm jobb minőségű hagyományos szigetelésnek
  • 4 cm megfelel: 10-11 cm jobb minőségű hagyományos szigetelésnek
  • 6 cm megfelel: 15-17 cm jobb minőségű hagyományos szigetelésnek


Az árak tájékoztató jellegűek minimum 100m2-es felületre vonatkoznak. A kalkulációnk tartalmazza az anyagárat, a munkadíjat, a felvonulás (Budapest és Szeged 50 km-es körzetében) és az anyagmozgatás összes költségét, de függ a felületminőségétől, előkészítésétől, hozzáférhetőségétől. Nem tartalmazza az állványozást és az egyéb előkészítő munkálatokat, ha azok szükségesek.

Az áraink nettó árak, nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t!

wf      
     
wf      
wf      
     
     
     
     
     
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
     
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.
     

Ennyire egyszerű?

Bisnode tanusitvany

Nyílászárók

Ajánlások

Az egykori kábelgyári nagycsarnok dilatációknál jelentkező beázási problémáit semmilyen korábbi, hagyományos (pl. bitumenes kátránypapiros) technológiával nem lehetett megszüntetni.


Fontos információk

Hírlevél

Aktuális információk akciókról, finanszírozásról, pályázati lehetőségekről

sysop@ecopur.hu