Tetőtérszigetelés

Tető szigetelésA hő 40%-a a tetőn távozik, ezért kiemelten fontos a tető szigetelés megfelelő kiválasztása. A tető hőszigetelése esetén ütközhetünk bele a hézagkitöltési problémák sokaságába, amellett, hogy kiemelten figyelni kell a beázás elkerülésére, és párakicsapódásra.

Utólagos tetőtér beépítés esetén kialakítandó tető szigetelés szigetelő képességét korlátozza a szarufák vastagsága. Ebből következően olyan tető szigetelési eljárás javasolt, aminek a segítségével minél magasabb hőszigetelő képességű, és kiváló hézagkitöltési képességű hőszigetelő anyag kerül felhasználásra. Óriási probléma a téli hőveszteségen túl a tetőterek nyári felmelegedése is. Anyagunk erre is megoldást nyújt, mivel kifejlesztése során erre is nagy hangsúlyt fektettek. 

Az általunk alkalmazott szórt hab technológia segítségével, legyen szó tető hőszigetelésről, lapostető szigetelésről, tető felújításról,  padlás szigetelésről, vagy beázás kivédéséről, lapostető vízszigeteléséről univerzálisan bármely feladat kivitelezhető!

Tudjon meg többet tető szigetelés megoldásunkról! >>>

Ennyire egyszerű?

Bisnode tanusitvany

Nyílászárók

Ajánlások

Tisztelt Jager Úr !

Az ecopur habbal történő tetőszigetelés jól vizsgázik. A hőmérséklet sokkal jobb a tetőtérben, mint a szigetelés előtt volt. A munkavégzés gyorsasága, kultúráltsága, valamint az a körülmény, hogy csak kívülről végezték a munkát - ugyancsak dícsérendő.


Fontos információk