Mezőgazdaság és ipar

Mezőgazdasági felhasználás

   Magtár csepp- és páramentesítése                    Csirkefarm

A szórt poliuretán hab szigetelések egyik fő területe a mezőgazdasági-és állattartóépületek és raktárak utólagos csepp és páramentesítése, valamint hő és csapadékvíz elleni szigetelése. A poliuretán hab segítségével megoldható a nagymértékű hőingadozás kiküszöbölése, ami kedvezőtlenűl hat az állatok fejlődésére. Például gondoljunk csak bele egy szigetelés nélküli ólban, a sertés télen nem hízásra hasznosítja a bevitt táplálékot, hanem hőtermelésre. Mivel a szórt poliuretán hab olyan kiváló anyagtulajdonsággal rendelkezik miszerint nyáron nem melegszik át ezért megelőzhetjük azt,hogy a nagy meleg étvágycsökkenést okozzon vagy esetleg az állat hőgutát kapjon. A megfelelő hőmérséklet jelentős bevétel-növekedést eredményez a sertéstenyésztésben és baromfi nevelésben.


      Hullámpala szigetelés                            Nádtetős sertésól szigetelés

A hőszigetelés mellett fontos a megfelelő higiénia is. Ha a poliuretán szigetelés az építmények belső felületén is felszórásra kerülhet.A szigetelés nagy keménységű, így nagynyomású tisztítóval könnyen mosható anélkül, hogy a felület megsérülne. A poliuretán hab rendelkezik vegyi ellenálló képességgel. Terménytároló épületeknél alulról a tetőszerkezetre szórt poliuretán hab megszünteti a belső páralecsapódást és csepegést ezáltal megvédi a terményt a vizesedéstől és tönkremenésétől.

 

Gépészeti
berendezések, tartályok, termálcsövek szigetelése

 

     Termál fűtéscső szigetelés                           Termál fűtéscső szigetelés

 Hűtőházak szigetelése

Hűtőházak szigetelése

Ajánlat kérése

Tájékoztató jellegű áraink:

3 cm 4 cm 6 cm
3290 Ft-tól
4190 Ft-tól
6190 Ft-tól

 

  • 3 cm megfelel: 7-8 cm jobb minőségű hagyományos szigetelésnek
  • 4 cm megfelel: 10-11 cm jobb minőségű hagyományos szigetelésnek
  • 6 cm megfelel: 15-17 cm jobb minőségű hagyományos szigetelésnek


Az árak tájékoztató jellegűek minimum 100m2-es felületre vonatkoznak. A kalkulációnk tartalmazza az anyagárat, a munkadíjat, a felvonulás (Budapest és Szeged 50 km-es körzetében) és az anyagmozgatás összes költségét, de függ a felületminőségétől, előkészítésétől, hozzáférhetőségétől. Nem tartalmazza az állványozást és az egyéb előkészítő munkálatokat, ha azok szükségesek.

Az áraink nettó árak, nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t!

wf      
     
wf      
wf      
     
     
     
     
     
     

Ennyire egyszerű?

Bisnode tanusitvany

Nyílászárók

Ajánlások

Az egykori kábelgyári nagycsarnok dilatációknál jelentkező beázási problémáit semmilyen korábbi, hagyományos (pl. bitumenes kátránypapiros) technológiával nem lehetett megszüntetni.


Fontos információk