Mezőgazdaság és ipar

Mezőgazdasági felhasználás

   Magtár csepp- és páramentesítése                    Csirkefarm

A szórt poliuretán hab szigetelések egyik fő területe a mezőgazdasági-és állattartóépületek és raktárak utólagos csepp és páramentesítése, valamint hő és csapadékvíz elleni szigetelése. A poliuretán hab segítségével megoldható a nagymértékű hőingadozás kiküszöbölése, ami kedvezőtlenűl hat az állatok fejlődésére. Például gondoljunk csak bele egy szigetelés nélküli ólban, a sertés télen nem hízásra hasznosítja a bevitt táplálékot, hanem hőtermelésre. Mivel a szórt poliuretán hab olyan kiváló anyagtulajdonsággal rendelkezik miszerint nyáron nem melegszik át ezért megelőzhetjük azt,hogy a nagy meleg étvágycsökkenést okozzon vagy esetleg az állat hőgutát kapjon. A megfelelő hőmérséklet jelentős bevétel-növekedést eredményez a sertéstenyésztésben és baromfi nevelésben.


      Hullámpala szigetelés                            Nádtetős sertésól szigetelés

A hőszigetelés mellett fontos a megfelelő higiénia is. Ha a poliuretán szigetelés az építmények belső felületén is felszórásra kerülhet.A szigetelés nagy keménységű, így nagynyomású tisztítóval könnyen mosható anélkül, hogy a felület megsérülne. A poliuretán hab rendelkezik vegyi ellenálló képességgel. Terménytároló épületeknél alulról a tetőszerkezetre szórt poliuretán hab megszünteti a belső páralecsapódást és csepegést ezáltal megvédi a terményt a vizesedéstől és tönkremenésétől.

 

Gépészeti
berendezések, tartályok, termálcsövek szigetelése

 

     Termál fűtéscső szigetelés                           Termál fűtéscső szigetelés

 Hűtőházak szigetelése

Hűtőházak szigetelése

Ajánlat kérése

Tájékoztató jellegű áraink:

3 cm 4 cm 6 cm
2700 Ft-tól
3300 Ft-tól
4500 Ft-tól

 

  • 3 cm megfelel: 7-8 cm jobb minőségű hagyományos szigetelésnek
  • 4 cm megfelel: 10-11 cm jobb minőségű hagyományos szigetelésnek
  • 6 cm megfelel: 15-17 cm jobb minőségű hagyományos szigetelésnek


Az árak tájékoztató jellegűek minimum 100m2-es felületre vonatkoznak. A kalkulációnk tartalmazza az anyagárat, a munkadíjat, a felvonulás (Budapest és Szeged 50 km-es körzetében) és az anyagmozgatás összes költségét, de függ a felületminőségétől, előkészítésétől, hozzáférhetőségétől. Nem tartalmazza az állványozást és az egyéb előkészítő munkálatokat, ha azok szükségesek.

Az áraink nettó árak, nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t!

wf      
     
wf      
wf      
     
     
     
     
     
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
     
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.
     

Ennyire egyszerű?

Bisnode tanusitvany

Nyílászárók

Ajánlások

Az egykori kábelgyári nagycsarnok dilatációknál jelentkező beázási problémáit semmilyen korábbi, hagyományos (pl. bitumenes kátránypapiros) technológiával nem lehetett megszüntetni.


Fontos információk

Hírlevél

Aktuális információk akciókról, finanszírozásról, pályázati lehetőségekről

sysop@ecopur.hu