Tetőtérszigetelés

Tetőtér szigetelésA tetőtér nyáron meleg, télen hideg, huzatos 

Tetőtér szigetelés örök problémája a nyári felmelegedés és a téli hideg szeles idő. A hagyományos szigetelő anyagok rossz csatlakozási, illetve illesztési problémái, és kivitelezési hibái nem biztosítanak megfelelő hőszigetelést.Építkezés illetve felújítás során, a mai hőtechnikai elvárás szerint, 20-25 cm szigetelőanyag beépítése célszerű.

 

Tetőtér

Ennek megvalósítása hagyományos technológiával akár felújításnál, akár új építésnél nagyon költséges (pl:szarufa magasítás, szerkezetmódosítás).

Sajnos ennek következménye lehet az építménymagasság változása, amely már építési engedély köteles. A zárt cellás szórt poliuretán hab erre a problémára olcsó, gyors és hatékony megoldást biztosít. 8-12 cm vastagságban 20-30 cm jobb minőségű hagyományos szigetelésnek felel meg. Hozzátapad a szerkezethez kitölti a réseket, ezáltal megszünteti a huzatjelenséget, légtömören szigetel. Mellesleg statikailag is merevíti a szerkezetet. A kivitelezés egyszerű, csak a cserép bontásával megoldható.

     Előnyök:

  • gyors kivitelezhetőség 
  • belső lakótér érintetlenül hagyása 
  • tökéletes légmentes zárás a szarufákhoz 
  • lényegesen nagyobb hőszigetelő képesség 
  • nem utolsó sorban a jelentős klíma és fűtés számla megtakarítás!


Tetőtér hőszigetelés akár utólag is kiváló paraméterekkel a belső tér bontása nélkül!

Ne habozzon! Kérjen felmérést és ajánlatot mihamarabb!

Ajánlat kérése

Tájékoztató jellegű áraink:

3 cm 4 cm 6 cm
3290 Ft-tól
4190 Ft-tól
6190 Ft-tól

 

  • 3 cm megfelel: 7-8 cm jobb minőségű hagyományos szigetelésnek
  • 4 cm megfelel: 10-11 cm jobb minőségű hagyományos szigetelésnek
  • 6 cm megfelel: 15-17 cm jobb minőségű hagyományos szigetelésnek


Az árak tájékoztató jellegűek minimum 100m2-es felületre vonatkoznak. A kalkulációnk tartalmazza az anyagárat, a munkadíjat, a felvonulás (Budapest és Szeged 50 km-es körzetében) és az anyagmozgatás összes költségét, de függ a felületminőségétől, előkészítésétől, hozzáférhetőségétől. Nem tartalmazza az állványozást és az egyéb előkészítő munkálatokat, ha azok szükségesek.

Az áraink nettó árak, nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t!

wf      
     
wf      
wf      
     
     
     
     
     
     

Ennyire egyszerű?

Bisnode tanusitvany

Nyílászárók

Ajánlások

Tisztelt Jager Úr !

Az ecopur habbal történő tetőszigetelés jól vizsgázik. A hőmérséklet sokkal jobb a tetőtérben, mint a szigetelés előtt volt. A munkavégzés gyorsasága, kultúráltsága, valamint az a körülmény, hogy csak kívülről végezték a munkát - ugyancsak dícsérendő.


Fontos információk